IILs Grønne verdier
Innstranda-modellen
Kontakt oss
Logo Innstrandens Idrettslag

Artig - Mangfold - Utvikling - Respekt

Du er her: Forside / Nyhetsarkiv


KM sprint og duatlon + Tour de Nordland

IIL langrenn er arrangør for årets KM del 2, som samtidig er finalehelg for Nordlands Cup for aldersklassen 13-16 år og en del av Tour de Nordland. Invitasjon finner dere i blokka nede til venstre på Langrennsiden

Publisert av: Dorothea Blix

Vi satser på en ruvende avslutning for langrennssesongen 2016/17. Arrangementskomiteeen jobber på spreng i disse dager, siden snøforholdene mildt (!!) sagt er noe vanskelig. Det er opprettet facebookside "KM sprint+duatlon+Tour de Nordland", der informasjon og oppdateringer legges ut. Innbydelsen er under arbeid og sendes ut før de fleste av oss legger i vei til Tromsø denne uka.

Påmelding via terminlista. Det er KM distanser i sprint (fredag) og duatlon (lørdag) fra 13 år og eldre. 12-åringene har en rekruttklasse i sprint på fredag og starter som rekrutter med et distanserenn i klassisk stil lørdag. 11 år og yngre har vanlig distanserenn i klassisk på lørdag og for alle er det finale i Tour de Nordland med motbakkeløp i fristil på søndag (jaktstart fra 13 år, intervallstart for de yngre).

Vel møtt til skifest!

Del på Facebook
Publisert: 14.03.2017    Oppdatert 30.3.2017 kl. 1745

Samarbeidspartnere

Gullpartner:

             

  Sølvpartner:


             

Bronsjepartner: