IILs Grønne verdier
Innstranda-modellen
Kontakt oss
Logo Innstrandens Idrettslag

Artig - Mangfold - Utvikling - RespektVi søker trenere

Fotballgruppa i Innstrandens il søker trenere for 2012 for gutter født 2000. Er du interessert ta kontakt med sportslig leder på bjartealfarnes@gmail.com eller 91176640

 

Videre ønsker fotballgruppa å rekruttere alle interesserte trenere. Se eget skriv under

Publisert av: Bjarte Alfarnes

VI SØKER FOTBALLTRENERE

 

Kunne du tenke deg å være fotballtrener for barn og unge i Bodøs største idrettslag? Innstrandens il er størst på idrett i Bodø og blant de tre største klubbene på fotball. Vi søker unge mennesker som er interessert i fotball, er glad i barn og unge, og går med en liten trener i magen. Uavhengig om du allerede har en trenerutdannelse, eller ikke, ønsker vi å komme i kontakt med deg til en uformell prat. En prat der du blir kjent med klubben og vi blir kjent med deg. Kanskje finner vi ut at vi ønsker å samarbeide?

 

Hva kan vi tilby deg?

-           Egenutvikling i et positivt og inkluderende miljø

-           Veiledning i ditt trenervirke

-           Trenerkurs

-           Deltakelse i trenerforum

-           Gode opplevelser

-           Fotballglade barn, ungdom og voksne

-           Med mer!

 

Innstrandens il har om lag 450 fotballspillere fordelt på begge kjønn. Vi har 27 lag fra 5 år og opp til seniornivå. A-lagene våre spiller i henholdsvis tredje divisjon (herrer) og andre divisjon (damer). I innstranda ønsker vi å ta vare på bredden og samtidig jobbe for at de som ønsker det, skal bli så gode som mulig, For disse blir det tilbudt ekstra trening gjennom noe vi kaller grønn ekstra. Dette innebærer blant annet trening om morgenen og spill på ekstra lag. I Innstranda ønsker vi å ha spilleren i sentrum. Det er spilleren som er viktig og som vi skal utvikle. Både når det gjelder holdninger, det sportslige og det sosiale.

 

01.04.11 ble Bjarte Alfarnes ansatt i en 50 % stilling som sportslig leder. En del av Bjarte sin jobb er å ha ansvaret for trener – og spillerutvikling i klubben. Han skal jobbe for at det blir en grønn tråd i klubbens sportslige arbeid og at trenere og spillere kan utvikle seg best mulig. Som et ledd i dette ønsker klubben å rekruttere unge, ambisøse trenere, som et suplement til våre egne foreldretrenere.

 

Høres dette interessant ut, ønsker vi å komme i kontakt med deg. Du kan kontakte sportslig leder på mail:

-           bjartealfarnes@gmail.com

-           Tlf: 91176640

 

Med vennlig hilsen

Innstrandens il – fotball

Bjarte Alfarnes – sportslig leder

Del på Facebook
Publisert: 07.09.2011    Oppdatert 16.4.2012 kl. 1536


Samarbeidspartnere

Gullpartner:

             

  Sølvpartner:


             

Bronsjepartner: