IILs Grønne verdier
Innstranda-modellen
Kontakt oss
Logo Innstrandens Idrettslag

Artig - Mangfold - Utvikling - Respekt

Du er her: Fotball / Ungdom


Ny daglig leder

Trond Vegard Seivåg blir ny daglig leder i Innstrandens idrettslag

Publisert av: Torbjørn Ludvigsen

Mandag kunne daglig leder i Innstranda Idrettslag takke for seg etter lang og tro tjeneste. Etter ni år med ledervervet og godt over 30 år som engasjert i klubben, går stafettpinnen videre til Trond Vegard Seivåg.

– Har ikke kommet så langt enda, men jeg har fått morgenkaffen og så langt har det gått bra, sa den nyinnsatte lederen.

Fått inn med melka

Trond er ingen ukjent figur på Mørkvedlia Idrettspark. Han sier at Innstranda har hatt en stor betydning for hans barndom og voksne liv.

– Jeg har fått Innstranda inn med morsmelken helt siden jeg var liten, så jeg har et veldig sterkt forhold til klubben. Jeg husker jo for eksempel Øystein fra trenerdagene hans, og er klar for å ta på meg ansvaret det er å bli leder her.

Øystein Breivik takker nå for seg, og sier at han kan se tilbake på en fin og innholdsrik periode i mange forskjellige verv.

– Jeg ble ansatt i 2000 som markeds- og arrangementsansvarlig, mens jeg har vært daglig leder siden 2008. Jeg har vært i klubben som forelder, trener og lagleder siden 1980. Men jeg begynner å bli en gammel mann, så jeg er veldig positiv til at yngre krefter nå får tre fram, sier Øystein.

Erfaring med arrangementer

I tillegg til å være lærer på Tverlandet skole, har Trond også hatt mye med arrangementer å gjøre. Han sier at han vil bruke erfaringen sin til å både bevare og videreutvikle tilbudene i Innstranda.

– Jeg har gått litt i gangene her fra før, og hadde kontor her da jeg arrangerte Midnattsolrittet. Når det er sagt, har jeg først og fremst ambisjoner om å beholde de idrettene vi har, men i bunn og grunn er det opp til foreldrene og de som er i klubben, å bestemme hva slags satsingsområde vi skal ha nå og i framtiden.

– Har du noen personlige satsingsområder for framtiden til Innstranda?

– Jeg har selvfølgelig noen tanker som jeg brenner for. Jeg har brukt mye tid på folkehelse, og jeg gleder meg til å ta fatt på de utfordringene det innebærer å være daglig leder i Innstranda Idrettslag. Når det gjelder spesifikke idretter er jo sykling noe vi har sett har vokst i popularitet det siste året, så det kan godt bli en mulighet for framtiden.

Må gjøre laget attraktivt

Innstranda er et stort idrettslag med rundt seks forskjellige hovedgrupper, hvor fotball er den største. Til sammen har de om lag 1100 medlemmer, og Trond er klar over at markedet for idrettsorganisasjoner har forandret seg de siste årene.

– Vi må huske på at det å drive en klubb er annerledes nå enn før i tiden. Vi må gjøre en innsats for å gjøre oss attraktive, og for at unge skal kunne identifisere seg med klubben. Det er vår jobb å ta med oss laget inn i framtiden, ved å nå ut til ungdommen på sosiale medier, og på den måten overbevise dem om at Innstranda er en naturlig del av enhver oppvekst.

Avslutningsvis minner avtroppende daglig leder Øystein Breivik de andre på hva Innstranda står for.

– Visjonen er aktivitetsglede for alle. Vi skal ha det artig, ha et mangfold med respekt og utvikling. Det har både jeg og styret tro på at Trond kommer til å ta med videre.

 

Del på Facebook
Publisert: 02.10.2017    Oppdatert 3.10.2017 kl. 1002
Sponsorer Fotball-Ungdom

Samarbeidspartnere

Gullpartner:

             

  Sølvpartner:


             

Bronsjepartner: