IILs Grønne verdier
Innstranda-modellen
Kontakt oss
Logo Innstrandens Idrettslag

Artig - Mangfold - Utvikling - Respekt

Du er her: Fotball / Damer / Nyhetsarkiv


Årets ildsjel i IIL-fotball

FOTBALLGALLAEN  2011 tildelte tittelen "årets ildsjel" innenfor IIL-fotball til ekteparet Toril Strand og Frank Aas

Publisert av: Torbjørn Ludvigsen

Juryen sier: ”Årets ildsjel 2011 har lagt ned en formidabel innsats for fotballen i Innstranda. Vedkommende har bakgrunn både fra Junkeren og fra Grand, men har vært i Innstranda i mange år nå. Prisvinneren er alltid til stede når det foregår en fotballaktivitet i Innstranda. Enten det er ute på treningsfeltet i all slags vær hele uka, på laglederbenken når det er kamp, vaffelsteiking på en rekke kamper gjennom hele sesongen, organisering av dugnader av alle slag – både Bertnesdager, dopapirsalg, Tine fotballskole og utkjøring av søppelsekker før jul. Samt deltakelse i styrer og utvalg. Uten innsatsen som denne prisvinneren har lagt ned, hadde fotballen i Innstranda aldri vært det den er i dag.”

ILL gratulerer ekteparet Toril Strand og Frank Aas

 

                                   

                                 ØVRIGE VINNERE:

Bodø energi`s talentpris for jenter 2011

Årets talent i Innstranda 2011: MARI DEKKERHUS

 

Juryens begrunnelse:

 

Denne spilleren kan regnes som et talent både på fotballbanen og i treningsarbeidet. Hun trener mye og hun liker å trene mye. På fotballbanen er det styrken, hurtigheten og et godt blikk for spillet som er hennes fremste egenskaper.   Alderen hennes tilsier at hun er jentespiller, men pga sine ferdigheter er hun er allerede tatt opp i damestallen. Hun har i inneværende sesong spilt på 3 lag; jentelaget, juniorlaget og damelaget.  I vår ble hun tatt ut på regionssamling i Harstad for spillere i hele Nord-Norge, hvor hun klarte seg bra. Spilleren beskrives av sine lag - venninner som en positiv, pliktoppfyllende og bestemt jente.

 

Bodø energi`s talentpris 2011 – GUTTER

Bodø energi`s talentpris for gutter 2011 går til:

TAMBA DENNIS 

 

Juryens begrunnelse:

 

Årets talent i Innstranda 2011 besitter noen ferdigheter som gjør han til en av Bodø`s mest spennende spillere i sin årsklasse. Han har en utrolig akselerasjon og er generelt veldig hurtig. I tillegg har han en godt utviklet teknikk og gode avslutningsegenskaper. Han har hatt en utrolig utvikling det siste halvannet år. Fra å gå til ingen erfaring med organisert fotball, til i høst å debutere på seniornivå i 4. divisjon med flere scoringer. Spilleren bemerker seg også som en omsorgsperson og en miljøskaper.

 

Årets gutt 2011-10-20

Årets gutt 2011: Adrian Eidissen Lundberg

 

Følgende er sagt om årets gutt 2011

 

Denne spilleren hører til de aller yngste spillerne i Innstranda. Han har vært en av de aller ivrigste guttene som har vært med på førskolefotball i Innstranda. Han var på alle treningene og begge turneringene i vinter/vår, før han på seinsommeren ble utsatt for en tragisk ulykke der han mister tre tær og deler av fotbladet på den ene foten. Etter langt sykehusopphold i Oslo med flere operasjoner, er han nå påmeldt på Bendit Cup i NH 11-13 nov. Dette viser hvor stor inspirasjonskilde fotballen og kameratskapet rundt dette er for Adrian. Han viser en utrolig flott stå-på-vilje for å komme raskt tilbake i gjengen til tross for en så alvorlig ulykke/skade. Der andre kanskje slutter med fotball og idrett, viser Adrian med sin innstilling at alt er mulig. Derfor er Adrian Eidissen Lundberg kåret til Årets gutt i Innstranda 2011.

 

Fra Avisa Nordland lørdag 29. oktober. LES HER:

 

 

Årets jente 2011

Følgende er sagt om årets jente 2011:

Årets jente 2011: MARTE ALTMANN

 

Denne spilleren har, tross sin unge alder, allerede debutert på damelaget, samt spilt kamper for juniorlaget hele sesongen. I tillegg har spilleren hjulpet til ved å spille kamper for Innstrandens jenter født 1996. Denne jenta er har et strålende humør og en utømmelig energi. Til bare å være 15 år, ser denne spillerens fremtid innen fotball svært lovende ut. Hun har et utrolig godt fotballhode som samarbeider godt med de kjappe beina hennes. Dette gjør henne til en verdig vinner av prisen som årets jente 2011.

 

Årets lag 2011

Dette blir sagt om årets lag 2011 delt inn i ulike kategorier:

Årets lag 2011: SMÅJENTER 97

 

  1. Samhold og miljø i laget

Det har alltid vært en god tone spillerne i mellom, og jentene behandler hverandre på en respektfull måte. Jentene er flinke til å rose hverandre, både på trening og i kamp. Laget fikk en bekreftelse på den gode lagkulturen da dommeren som dømte laget mot Tverlandet i høst gav uttrykk for at han var imponert over lagets lagmoral.

  1. Treningskultur

Laget har trent jevnt og godt siden 1. november 2010 og gjennomført over 100 treninger, uansett vær. En ukentlig løpetrening/svømmetrening i tillegg til fotballøktene har vært fast praksis de siste to årene. Jentene møter opp i god tid før trening og starter oppvarming før trenerne har ankommet Lia. De er også alltid flinke og nøye med å si i fra hvis en ikke kan møte opp på trening.  

  1. Det sportslige

Jentene har også i år tatt flere steg fotballmessig, både individuelt og som lag. Laget spiller i serien som består av både småjentelag og jentelag. Laget har tapt noen jevne kamper mot 94, 95, 96 jenter, men sjelden med mer enn ett mål. Laget spiller offensiv fotball og har scoret over 3 mål i snitt pr. kamp. Laget har deltatt i 4 turneringer i 2011.  Jentene har vært i finalen i ALLE FIRE, tapt to og vunnet to. Det er verdt å nevne er at jentene vant IIL `s egen Intersport turnering for jenter i vår. Da spilte småjentene kun mot rene jentelag, årsklassene 94 – 96J 

 

I tillegg til dette har laget en velfungerende og positiv foreldregruppe

 

 

Årets trener 2011

Årets trener 2011: ALF MAGNE HELLAND

 

Dette blir sagt om årets trener 2011:

 

Årets trener startet sin karriere som trener på barneidrettsskolen. Siden dette har han vært trener på ulike nivå. Denne treneren er engasjerende og motiverende. Han har respekt med seg på en god måte. Han er trygg, klar og forutsigbar, noe som gjør at oppmøte på treningene i alle år har vært bortimot 100 %. Denne personen ser den enkelte spiller og bidrar til at hver spiller utvikler seg ut fra sine forutsetninger. Han har tro på spillerne og tar vare på dem som et lag. Dette innebærer blant annet at alle får spille på kampene og at det aldri har vært hentet inn overårige spillere.  Årets trener legger ned utallige timer sammen med guttene: Fire to timers treninger i uka, kamper, treningshelger og turneringer. Verdien av arbeidssinnsatsen er kalkulert til ei lektorstilling på videregående. Den langsiktige satsinga han har hatt for laget, har blant annet gjort at laget han trener gjorde det bra på turnering i Umeå, samt vant sin klasse i Bodø cup.

 

Årets trener er en person som betyr mye for spillerne. Han gjør en fantastisk jobb som trener, og han høres over hele Lia. 

 

Årets øyeblikk

Årets øybelikk 2011: SVEINUNG HOSET

 

Juryens begrunnelse:

 

Årets øyeblikk tok alle i juryen med storm. Dette øyeblikket kan måles med det de beste i verden har gjort. Vi nevner Maradonna og Leonel Messi – blant annet. Men du kan få se selv, vi har video på det.

Et fantastisk øyeblikk av en av spillerne på Innstranda`s smågutter 3.

 

AVISA NORDLAND 27. OKTOBER. LAST NED HER: 

Del på Facebook
Publisert: 23.10.2011    Oppdatert 1.11.2011 kl. 2143
Sponsorer - Damer
Treningstider

 

Tirsdag: Lia 17.15-19.15

Onsdag: Lia 17.15 - 19.15

Torsdag: NH 20.15 - 22.15 

Fredag: Lia 17.15 - 19.15

Dugnader

Salg av dopapir - en hit!

vinter og vår!

Heia innstranda

Kalender
Ingen registrerte hendelser

Samarbeidspartnere

Gullpartner:

             

  Sølvpartner:


             

Bronsjepartner: