IILs Grønne verdier
Innstranda-modellen
Kontakt oss
Logo Innstrandens Idrettslag

Artig - Mangfold - Utvikling - RespektBendit Cup 12.-13.november 2011

Det nærmer seg avspark for Bendit Cup. Vi har nå lagt ut kampoppsettet og annen info knyttet til turneringen.

Dette blir guttenes første turnering i Nordlandshallen, og vi regner med det er noen gutter som gleder seg stort til helgen.

Kampoppsettet for begge lagene finner dere på denne linken.

 

Oppmøte:

Vi ønsker at alle (IIL MG6 -1 og IIL MG6-2) møter 20 min før den første kampen til IIL MG6 – 2. Kampen starter lørdag 12.11 kl. 09.00 på Bendit 1 (banen). Oppmøte blir da seinest 08.40.
Vi deler da ut drakter og gir litt felles info.  De resterende kampene møtes vi 15 minutter før kampstart for det laget spilleren tilhører. Vi oppfordrer alle til å møte opp for å heie også på det andre laget vårt i alle kampene.

 

Under og etter kamp:

Vi (trenerne) samler guttene før kamp og har ansvaret for dem gjennom kampene. Etter kampslutt tar vi en kort samling rett ved banen, der vi avrunder hver kamp og foreldrene henter sine. Ved første kamp lørdag morgen ber vi foreldrene være sammen med sine under kampen som det andre laget vårt spiller. Flott om foreldregruppa står forholdsvis samla ved sidelinja, slik at vi kan utgjøre en skikkelig heiagjeng for våre gutter.

Kampene varer i 2 x 12 minutter.

 

Utstyr:

Vi har spillerdrakt til alle spillerne, men den enkelte må selv ha med shorts/treningsbukse og strømper. Husk også å ta med leggbeskyttere og drikkeflaske.

 

Premiering:

Utdeling av premie og diplom rett etter siste kamp.For enda mer info om Bendit Cup 2011: http://www.ikgrand.no/?a_id=1555&ac_parent=1

 

Mvh
Kjell, Trond og Richard, Trenere
Mia, Foreldrekontakt 

Sponsorer Fotball-Ungdom

Samarbeidspartnere

Gullpartner:

             

  Sølvpartner:


             

Bronsjepartner: