IILs Grønne verdier
Innstranda-modellen
Kontakt oss
Logo Innstrandens Idrettslag

Artig - Mangfold - Utvikling - Respekt

Du er her: Fotball / Ungdom / Nyhetsarkiv


Løvold Cup

IILs gutter vant Løvold Cup i fjor. Nå inviterer Bodø/Glimt til ny turnering.

Publisert av: Tarjei Ludvigsen

Invitasjon

F. K. Bodø/Glimts ungdomsavdeling inviterer
med dette til den 27. vårcupen i regi av
LØVOLD og Bodø/Glimts barne- og ungdomsavdeling.

Turneringen går fra fredag 23. til søndag 25. april og er åpen for klassene gutter, smågutter, lillegutter og minigutter. Tilreisende lag starter turneringa på lørdag 24.april dersom ikke annet er ønsket. Aldersgrensene følger Norges Fotballforbunds lover. IIL gutter 93, vinnere av Løvoldcup 2009

IIL gutter 93 vant Løvold cup 2009. I år er det nye muligheter for andre lag fra IIL!

Turneringsform

Minigutt- og lilleguttkampene avvikles på skolegress/skolegrus ved Bankgata ungdomsskole med vanlig puljespill uten sluttspill og spilletid 2 x 15 minutter. For miniputtelagene spilles det 5’er fotball og lillegutt 7’er fotball ihht NFF’s lover. Lagleder/trener dømmer hver sin omgang. I lilleguttkampene stiller arrangøren med dommer. Lagene må ha med vester ved draktlikhet. Det samme gjelder enkelt førstehjelpsutstyr.

Småguttekampene og guttekampene avvikles på Aspmyra Stadion, Aspmyra Kunstgress og Stordalen, alle kunstgress. Reservebaner avhengig av påmeldingene vil være Løpsmarka og Nordlandshallen. For gutter og smågutter er spilletiden 2 x 20 minutter i innledende kamper og 2 x 25 minutter i sluttspillet. Det spilles 11’er fotball i begge disse klassene. Under forutsetning av nok påmeldte lag vil smågutte- og gutteklassene bli delt opp i aldersklasser, henholdsvis første og andre års smågutter og gutter. Lag med blandet årskull (Smg -96/-97, Gu -94/-95) innenfor klassen, melder laget opp i eldste klasse. Ellers forholder vi oss til NFK’s dispensasjonsreglement for bruk av overårige spillere.

Hvert lag er garantert minst 3 innledende kamper. Innledende kamper spilles som serie, mens sluttspillet spilles som cup. Alle lille-/miniguttelag får minimum 4 kamper. Turneringen skal være avsluttet søndag 25. april senest kl. 17.00.
Arrangøren forbeholder seg retten til å forandre spilletidene og baneoppsettet.

Premiering

Alle miniguttspillere, lilleguttespillere og ledere vil bli tildelt et minne fra turneringen. Det er satt opp pokaler til de 4 beste lagene i gutte og smågutteklassen.

Overnatting

Turneringen tilbyr overnatting på Bankgata skole til kr. 60,- pr. spiller pr. døgn. Det serveres frokost i kantina på skolen på lørdag og søndag til en pris av kr. 40,- pr. person. Lag som ønsker å benytte seg av overnattingstilbudet og/eller frokosttilbudet må sende bestilling av overnatting og frokost til kjell@glimt.no i egen mail merket "Overnatting". Frist for utsjekking er kl 12.00 søndag. For de som ønsker overnatting på hotell tilbyr Thon Hotell Nordlys i Bodø sentrum overnatting til "Idrettspris" dobbeltrom inkl. frokost til kr. 800,- pr. rom pr. døgn.

Påmelding

Påmeldingen skjer i cupassist på www.glimt.no, under nyhet Løvold Cup 2010. For tilreisende lag er det viktig å vite ankomsttidspunktet i forhold til første kamp på lørdag. Påmeldingfristen er 26. mars 2010.

Direkte link til påmelding i cupassist er:

http://www.cupassist.com/loevold_cup_2010

Påmeldingen er bare gyldig ved innbetaling av påmeldingsavgiften innen fristen.
Miniputtklassen (-00-03):              :   kr.     800,-
Lilleguttklassen (-98/-99)              :   kr.     950,-
Smågutteklassen (-96/-97)           :   kr.  1.600,-
Gutteklassen (-94/-95)                  :   kr.  1.600,-

Konto for innbetaling av påmeldingsavgift er: 8902.19.28365. Merk konto med lagsnavn og årgang. .

Da interessen for turneringen normalt er veldig stor forbeholder vi oss retten til å sette sluttstrek når klassene er fylt opp. De lagene som blir med, må ha innbetalt påmeldingsavgiften.

Bodø/Glimt – Strømmen

Alle spillere og ledere inviteres til å se Adeccoligakamp mellom Bodø/Glimt og Strømmen søndag kl.1800. Billetter til kampen fås ved innregistrering.  Inngang C (fra Hålogalandsgt.) må benyttes og det er plasser på Toyota-tribunen.

Kampprogram vil bli sendt ut til påmeldte lag i god tid på e-post. Sørg derfor for å registrere e-postadresse og mobiltelefonnummer i forbindelse med påmelding.

Spørsmål om turneringen og kontaktinformasjon ligger på nettsidene til turneringen på www.glimt.no eller kan rettes til kjell@glimt.no .

Vi ønsker alle vel møtt til årets første utefotballhelg, hvor vi fremmer kameratskap, Fair-Play og hyggelige minner til beste for den enkelte og idretten.
Hilsen LØVOLD og FK Bodø/Glimt   

Del på Facebook
Publisert: 13.03.2010    Oppdatert 17.3.2010 kl. 2258
Sponsorer Fotball-Ungdom

Samarbeidspartnere

Gullpartner:

             

  Sølvpartner:


             

Bronsjepartner: