IILs Grønne verdier
Innstranda-modellen
Kontakt oss
Logo Innstrandens Idrettslag

Artig - Mangfold - Utvikling - Respekt

Du er her: Fotball / Ungdom / Nyhetsarkiv


Kjære medlem av IIL

Det er med stolthet og glede at vi i INTERSPORT kan meddele at Verdens største sportsmerke og sportskjede har inngått avtale med klubben i ditt hjerte.

Publisert av: Torbjørn Ludvigsen

 

 

 

 

Vi hos Intersport ser fram til å kunne levere dere kvalitet fra topp til tå. I vår butikk i Koch Kjøpesenter er allerede kollektionen presentert så du er hjertelig velkommen for å se på utvalget.

 

For at vi skal kunne levere fra første stund , er det viktig at Dere herved blir informert om status på varer samt datoer for klubbarangementer.

 

BETINGELSER:

Alle medlemer får 20% på alt av klubbtøy og sko fra Nike som kjøpes i våre 2 butikker INTERSPORT BODØ og INTERSPORT TREKANTEN. Ved felles lagskjøp får dere 25% rabatt. Alle andre varer til veil pris utenom elektronikk 15%.  Husk å registrer kjøpet ditt på din avdeling i IIL. Avdelingene får bonus av alt kjøp som registreres.

 

BUTIKK:

INTERSPORT BODØ på Koch kjøpesenter vil være din hovedbutikk. Her er alt av tøy og sko presentert i vår NIKE klubbavdeling. Fra Mai måned vil også INTERSPORT TREKANTEN være rigget med ny og større NIKE avdeling.

Kjøpsbetingelsene vil uansett gjelde i begge butikker fra i dag, men IIL NIKE tøy er ikke tilgjengelig der før 1. Mai.

 

KICK OFF 5 MARS KL 1000-2000 INTERSPORT BODØ.

Som en start på sammarbeidet inviterer vi til Kick off. Her får dere kjøpt den nye kollektionen til 30% rabatt kun denne dagen. I tillegg får du som IIL medlem 20% på hele varebeholdningen i butikken samt 30% på alt av Norrøna bekledning. Egen invitasjon til dette kommer med oversikt over den nye Nike kolektionen.

 

SKO:

Som sikkert mange vet er det stor etterspørsel etter Nike toppmodeller på fotballsko. Dette henger sammen med begrenset levering av disse modellene til Norge. Vi hos Intersport kommer hele tiden til å  jobbe for at alle skal få tak i sko, men toppmodeller kan være en utfordring på kort sikt i og med at vi må kjøpe skoene 6 måneder i forkant for levering. Dette gjelder kun sko fra 2000 kroner og opp. Sko under dette prispunktet skal vi kontinuerlig jobbe for å ha inne til en hver tid.

 

LAGSBESTILLING:

Ved lagsbestilling er det bare å ta kontakt med undertegnede.

Ved å sende e post eller ringe er ditt lag sikret oppfølging av lagskjøpet.

 

E post: post@bodo.intersport.no

Klubbansvarlig: Jørgen Pedersen. Telefon 98 02 68 30

Har dere spørsmål angående avtalen, er det bare å ta kontakt.

 

 

Ønsker med dette alle en fin vinterferie og vi hos INTERSPORT ser fram til å møte dere med det første.

 


Del på Facebook
Publisert: 24.02.2015    Oppdatert 26.2.2015 kl. 1006
Sponsorer Fotball-Ungdom

Samarbeidspartnere

Gullpartner:

             

  Sølvpartner:


             

Bronsjepartner: