IILs Grønne verdier
Innstranda-modellen
Kontakt oss
Logo Innstrandens Idrettslag

Artig - Mangfold - Utvikling - Respekt

Du er her: Fotball / Ungdom / Nyhetsarkiv


Keeperkurs

Vi er glade for endelig å kunne sette i gang med strukturert keeperopplæring for våre unge keepere!

Publisert av: Tarjei Ludvigsen

A-lagets keeper Roy Are Iversen deltok på siste trenerforum, og orienterte om mulighetene for å gjennomføre keeperkurs for fotball ungdom. Vi ble enige om å gjennomføre et første kurs nå i vår, og deretter følge opp med ytterlige opplæring utover høsten. Vi vil spesielt ta sikte på å bruke ledige timer i Nordlandshallen umiddelbart etter sesongslutt (oktober/november).

Det første kurset arrangeres søndag 13. juni på Mørkvedlia kunstgress og er åpent for alle aldersgrupper. Tema blir basis keeperferdigheter. Det er viktig at trenerne også kommer på kurset, i treningsutstyr, og deltar aktivt i de øvelsene som skal gjennomføres. Oppmøte kl 17.30, varighet til ca kl 20.00.

Vi kan pr i dag ikke si nøyaktig hvor mange keepere og trenere vi har plass til på kurset - det er litt avhengig av hvorvidt Roy Are får med seg noen hjelpeinstruktører.

Send derfor påmelding til so@nfk.no innen 6. juni, så får dere beskjed i løpet av uka før kurset hvem det blir plass til denne gang.

Keeperkurset kommer til å benytte seg av de ordinære treningstidene til SG2 og SJ2 på kunstgresset denne dagen - disse lagene må evt finne et annet sted å trene (grusbane eller en mindre del av kunstgresset - avtal i så fall med det andre laget som trener samtidig).


Del på Facebook
Publisert: 04.05.2010    Oppdatert 4.5.2010 kl. 1511
Sponsorer Fotball-Ungdom

Samarbeidspartnere

Gullpartner:

             

  Sølvpartner:


             

Bronsjepartner: